HACCP

HACCP

Wprowadzenie procedur systemu HACCP jest warunkiem koniecznym wdrożenia Certyfikatów BRC i IFS.

Dokument HACCP zapewnia:

  • bezpieczeństwo żywności,
  • obniżenie kosztów produkcji (minimalizacja liczby braków),
  • możliwości eksportu produktów na rynek UE,
  • poprawa organizacji pracy poprzez przeniesienie odpowiedzialności na pracowników bezpośrednio związanych z produkcją zobowiązując ich tym samym do czuwania nad poszczególnymi CCP,
  • uszczegółowioną analizę wszystkich procesów produkcyjnych przedsiębiorstwa,
  • profesjonalny i dokumentowany monitoring wszystkich procesów.

Na tej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, umieszcza je w pamięci Twojego urządzenia. Więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close